Kajakkipyörähdykset haltuun (PERUTTU)

Kajakkipyörähdyksen alkeet ja jatkokurssi 18.7 ja 20.7

Lähde mukaan opettelemaan kajakkipyörähdyksiä alkeista aloittaen tai vahvistamaan jo opittuja taitoja. Aloitamme maissa kuivaharjoituksilla ja sitten siirrytään tositoimiin Korsnäsin uimarannalle. Molempiin ryhmiin mahtuu 4 osallistujaa. Olethan ajoissa vajoilla, jotta voidaan valita oikea kalusto harjoitukseen. Kouluttajana toimii Jalo-Aatos Alastalo

Kajakkipyörähdyksen alkeet 18.7 18-21.

Tämä tapahtuma on tarkoitettu kajakkipyörähdyksen ensiaskeleita ottaville melojille. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta.

Ilmoittautuminen

Kajakkipyörähdyksen jatkokurssi 20.7 18-21.

Tämä tapahtuma on tarkoitettu kajakkipyörähdyksen jo alkeet taitaville ja vahvistaakseen omaa olemassaolevaa (ei käänny aina) kajakkipyörähdystä.

Ilmoittautuminen

 

Seurassa toimii myös aktiiviinen rollausporukka, joka ilmoittaa menemisistään Wa ryhmässä johon voit halutessasi liittyä TÄSTÄ. Ryhmässä voit kutsua muita kiinnostuneita rollailemaan tai liityä seuraan harjoittelemaan.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: