Tiistaimelonta

Tervetuloa tutustumaan ja harjoittelemaan melonnan alkeita Sipoon Kanoottiklubiin! Tiistaisin melotaan lyhyitä retkiä, joiden yhteyteen usein lisätään jotain kivaa ohjelmaa mm. uintia, melontatekniikoiden harjoittelua, lintujen katselua, eväiden syöntiä jne. Tiistaimelonta on erinomainen tapa harjoitella melonnan alkeita ja hioa melontatekniikkaa ja pelastautumistaitoja hyvässä seurassa kokeneempien melojien johdolla. Melontamatka vaihtelee viidestä kymmeneen kilometriin ja illan kokonaiskesto on n. kolme tuntia. Tiistaimelonnoissa on aina paikalla koulutettuja ja kokeneita melontaohjaajia.

Tiistaimelontaan voivat osallistua Sipoon kanoottiklubin jäsenet. Seuran koulutetut melontaohjaat opastavat sinua kajakkien käsittelyssä, varusteiden valinnassa, turvallisuusasioissa ja melontatekniikassa. 

Tule vajoille viimeistään klo 17:15, sillä lähtö on tasan klo 18!  Valitse ja säädä itsellesi sopiva kajakki ja tarvittavat varusteet. Ilmoittaudu ennakkoon, jotta retken ohjaajilla on käsitys osallistujien määrästä. Tule ajoissa! Vaikka kaatumisia tapahtuu harvoin, on hyvä ottaa mukaan kuivat vaatteet. Tutustuminen tapahtuu omalla vastuulla. Vesipullo on myös hyvä olla mukana.

Covid-19:

Tule ajoissa, vajoilla kuluu nyt enemmän aikaa valmistautumiseen! Ja olethan täysin terve. Jos tunnet flunssan oireita, et voi osallistua.

Tiistaimelontoja järjestetään kesäjuusta alkaen toimintakalenterissa ilmoitettuina päivinä.

Ilmoittautumislinkki löytyy toimintakalenterista!

 

Tervetuloa tutustumaan.