Tutustumismelonta

Sipoon Kanoottiklubi voi järjestää melontakauden aikana tutustu melontaan -tapahtumia (Open House -melontoja) henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa
melontakokemusta. Nämä tutustumismelonnat ovat hyviä tilaisuuksia tulla esim. koko
perheen kanssa melomaan. Osallistujien määrä voi olla max.15 ja kaikilta osallistujilta
edellytetään uimataitoa eli osaa uida yhtäjaksoisesti 200 metriä.
Tutustumismelonnoissa tutustutaan turvallisessa seurassa melontaan ja Sipoon
kanoottiklubin toimintaan. Melontamatka sovitetaan osallistujille ja olosuhteisiin sopivaksi. Näistä tutustumismelonnoista ilmoitetaan erikseen toimintakalenterissa.

Tule vajoille tuntia ennen tapahtuman alkua! Ennen vesille menoa sinun tulee valita ja säätää itsellesi sopiva kajakki ja tarvittavat varusteet. Retkelle mukaan tarvitset  retkieväät, juomaa, vaihtovaatteet vedenpitävässä pussissa ja auringolta suojaavan hatun. Ilmoittaudu ennakkoon, jotta retken ohjaajilla on käsitys osallistujien määrästä.

 

Yksityistilaisuudet

Tutustumismelontojen lisäksi Sipoon kanoottiklubi voi sopimuksesta järjestää
pienelle porukalle tutustumisen melontaharrastukseen ennalta sovittuna ajankohtana. Asiasta sopiaksesi, ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan.

Osallistujien määrä voi olla max. 10 ja kaikilta osallistujilta edellytetään uimataitoa. Sipoon Kanoottiklubi lainaa tarvittavat varusteet ja klubin melontaohjaajat opastavat  melonnan ohella turvallisuusasioissa ja kaluston käsittelyssä.

Tervetuloa tutustumaan!