Keskiviikko- ja sunnuntaimelonnat

Melontaporukkaan on helppo tulla. Nautimme hyvästä seurasta, kauniista merestä ja tietenkin melonnasta. Keskiviikkomelonta on hyvä tapa kehittää melontataitoja ja tutustua lähivesiin. Vajamme sijaitsevat loistavalla paikalla kauniin Sipoon saariston kupeessa. Lyhyen matkan säteellä on useita saaria ja leirintäpaikkoja. Keskiviikon melontaretkillä pääsemme tutustumaan näihin paikkoihin ja usein pidämme lyhyen tauon; syömme retkieväät ja levähdämme.

Jäsenmaksulla pääset osallistumaan koko kauden ajan kaikkiin viikkomelontatapahtumiin ja seuran koko kalusto on käytettävissä. Tule ajoissa paikalle valitsemaan sinulle sopivat melontavarusteet (kajakki, aukkopeitto, mela, liivit). Keskiviikkomelonnoissa on aina mukana koulutettuja melontaohjaajia ja muita kokeneita melojia, jotka huolehtivat turvallisuudesta. Kysy rohkeasti ohjeita/vinkkejä melontatekniikasta, kajakeista tai vaikka melontaretkeilystä. Retkelle mukaan tarvitset retkieväät, juomaa, vaihtovaatteet vedenpitävässä pussissa ja auringolta suojaavan hatun.

Covid-19:

Tule ajoissa, Ja olethan täysin terve. Jos tunnet flunssan oireita, et voi osallistua.

IMG_1359Melontamatka on noin  15–18 km ja matkaa taitetaan yleensä tavanomaisessa retkivauhdissa eli noin 6 km/h. Mikäli melontamatka tai -tempo tuntuu vaativalta, valitse tiistain viikkomelontaryhmä, jolloin melontavauhti on hitaampi ja matka lyhyempi. Eteenpäin melomisen taito on jokaiselle melojalle tärkeä ja voit siinä jatkuvasti kehittyä. Kun tekniikka on kunnossa, jaksat meloa pitkiä matkoja ja vältyt rasitusvammoilta.

Tapaamme Storörenissä vajoilla viimeistään klo 17.15. Mela on vedessä tasan klo 18.00. Ennakkoilmottautuminen vaaditaan muilta paitsi ohjaajilta.