Puheenjohtajan palsta

Hei kaikki Skk:n jäsenet:)

22.1.2022 Olen aloittanut seuran uutena puheenjohtajana vuoden 2022 alusta ja taustalta löytyy mm. Erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinto, johon liittyen olen saanut myös melontaohjaaja koulutuksen. Liityin seuraan muutama vuosi takaperin, joten “urakehitys” on ollut huimaa ja kiitänkin tässä yhteydessä luottamuksesta jonka viime syyskokouksessa valinnalleni puheenjohtajaksi sain. Jatkamme uuden hallituksen kanssa seuran ja sen toimintojen kehittämistä, aina jäsenistön etua ajatellen.

23.3. 2022 Kevät on antanut odottaa itseään, mutta nyt tätä kirjoitettaessa ilmassa on selvät kesän merkit. Hallitus on ollut ahkera ja olemme suunnitelleet kolmessa kokouksessamme kauden toimintaa. Sipoon kunta on myös ollut meihin yhteydessä ja antanut tiedoksi että kunta on myymässä asuntorakentamista varten tonttia jolle osittain meidän vajat on rakennettu. Olemme antaneet kunnalle vahvan viestin siitä että haluamme myös jatkossa toimia Sipoonrannan alueella ja tulemme yhteistyössä kunnan kanssa hakemaan siihen sopivaa ratkaisua. “Pallo” on nyt kunnalla tässä asiassa ja meille on kerrottu että tämän vuoden puolella tuskin mitään konkreettista tapahtuu. Tiedotamme asiasta heti kun asia etenee jollain tavalla. Melontatoiminnan osalta on taas luvassa peruskursseja uusille melojille sekä koulutusta ja hauskoja retkiä jäsenistölle. Tiistai,- keskiviikko melonnat jatkuvat tutulla tavalla ja tekniikka torstai pysyvät myös kesän ohjelmassa. Kauden kantavana teemana on ennakoiva turvallisuus ja se tulee näkymään kaikessa tekemisessä kauden aikana. Seuran tapahtumat laitetaan toimintakalenteriin jonka löydät tästä linkistä https://sipoonkanoottiklubi.fi/toiminta/kalenteri/    Facebook sivut löytyvät täältä https://docs.google.com/document/d/1EfdqdaWCbjchELEksKlMTzvtK2EBRT4x/edit

Leppoisia melontahetkiä toivottelee                                                                                                                                                                                                                  Antti Teerisuo, pj.

Linkit aiempiin jäsenkirjeisiin löytyvät alta.

Jäsenkirjeet 2021

 

Jäsenkirjeet 2020