Kaikki Muumit laaksossa? – retki Klovharuun 22.7.2023

RETKI ON PERUTTU OSALLISTUJAPULAN VUOKSI

Tervetuloa merten Muumimaailmaan 22.7.2023. Tapaamme Sondbyn uimaranta ykkösen parkkipaikalla Sondbyntie 273 klo 10 ja kannamme kajakit yhdessä hiekkarannalle. Melomme Pellingin länsipuolta Klovharunille noin 13 kilometriä suuntaansa. Matkan puolesta päivä ei ole vaativa, mutta tuuli saattaa yllättää eli olethan valmis melomaan myös aallokossa, koska saari sijaitsee ulkona. Jos sääennuste perjantaina enteilee yhtenäistä kovaa sadetta lauantaille, retki peruuntuu. Pyrimme pysähtymään matkalla, koska saarella ei ole wc-mahdollisuutta.

Saarelle rantautuminen vaatii malttia, koska se on avoinna yleisölle vain viikon kesässä eli ruuhkaa on. Rantaudumme ryhmänä meille annettujen ohjeiden mukaan. Tutustuthan vierailuinfoon https://www.pellingehembygdsforening.fi/fi/klovharun/klovharun-vierailuviikko/

Jos haluat vierailla mökissä, varaa mukaan viiden euron pääsymaksuraha. Nautimme saaressa eväät ja annamme kaikkien rauhassa tutustua saareen ja halutessaan mökkiin – jonoa voi olla.

Mukaan mahtuu 11 osallistujaa. Ilmoittaudu tästä!
Kajakit on kuljetettava itse lähtöpaikalle/lta. Itse en valitettavasti tule vajojen kautta.

Mukaan normi melontaretkivarustus, eväät juomineen, hellehattu, aurinkolasit ja -rasva. Myös lämmin vaatetus suotavaa, koska Suomen kesä…

Sondbyn uimaranta tarjoaa hyvän mahdollisuuden pestä melontahiet pois ennen kotimatkaa.

T. Eve
050 392 6042

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: