Tekniikkatorstai 17.6. 2021 – Meloja 2 taidot

Peruskurssin jälkeen eteenpäin,

Illan teemana on jatkaa siitä mihin peruskurssilla päästiin.  Olet melonut vuoden tai useammankin ja haluat kehittää melontataitojasi, tule mukaan treenailemaan!

Illan aikana käydään yhdessä läpi meloja 2 sisältöön liittyviä taitoja. Valitaan muutamat taidot ja treenaillaan niitä. Tule vajoille klo 17.30, käydään läpi illan ohjelma ja mela vedessä n. klo 18:00.

Illan tarkoituksena on se, että saat kokonaiskuvan omasta osaamisestasi ja valmiudet omaehtoiseen harjoitteluun. Pystyt hyödyntämään kesän aikana järjestettäviä tekniikkatorstain tapahtumia omiin treeneihisi. Toivomme, että tämä kesän ensimmäinen tekniikkatorstai antaa hyvän lähtölaukauksen melontataitojen kehittämiselle.

Seuraava Meloja 2 taidot tekniikkatorstai 1.7

Jos myöhemmin haluat kouluttautua melontaohjaajaksi niin Meloja 2:n suoritus on yksi ennakkovaatimus Melonta- ja soutuliiton Melontaohjaaja-kurssille osallistumiseen.  Varsinainen Meloja 2 -kajakki  -taitokoe järjestetään elokuussa. Tule mukaan harjoittelemaan koetta varten tai omaksi iloksi. Ilmoittaudu mukaan ja Chillaillaan yhdessä.

ILMOITTAUTUMINEN

Varustus: sään & veden lämpötilan mukainen vaatetus (esim. kuivapuku, märkäpuku, hellehattu, sadeasu jne.), vaihtovaatteet, välipala & juoma.

Tutustu etukäteen:

Melojan polku

Meloja 2 -kajakki -taitokoe

(EPP2 kayak)

2 taitokokeessa testataan kajakin peruskäsittelytaitoja. Varusteina kajakki, kaksilapainen mela, kelluntaliivit, aukkopeitto sekä olosuhteisiin sopiva muu varustus. Kokeeseen osallistuvan tulisi osata seuraavat taidot sujuvasti:

– Eteenpäin- ja taaksepäin melonta sekä pysäytys
– Kajakin ohjaaminen haluttuun suuntaan
– Sivuttain melonta
– Alatuki ja kaatumisen estäminen
– Pelastautuminen
– Kaluston käsittely ja kuljetus

T. Koulutustiimi & Illan vetäjät:

Katja Luomala ja Paavo Tuomainen

1 comment

Vastaa

%d