Päijänne-Kelvenne-Sysmä 13.-15.9.2019

Tervetuloa mukaan retkelle järvimaisemiin Päijänteelle. Lähtö vajoilta perjantaina 13.9. klo 15:00. Ajamme Lahden kautta kohti Sysmää upealle Pulkkilanharjulle, joka on osa Päijänteen kansallispuistoaluetta. Liikkeelle lähdetään Karisalmen sillan kupeesta, jossa vesillelaskupaikka. Illat pimenevät syyskuussa nopeasti ja leiriydymme ennen pimeää Vähäniemeen Lauantaiaamuna starttaamme matkaan klo 9:00. Mikäli sää sallii, melomme Kelventeelle ja sieltä Päijätsaloon. Päijätsalossa sijaitsee 1899 rakennettu näkötorni, jonne voi kiivetä ihailemaan upeaa järvimaisemaa. Yöpyminen teltoissa Rukojenpohjassa, jossa tarjolla sauna ja soppaa. Sunnuntaina paluu Paatsalon kautta takaisin lähtöpaikkaan. Melontamatkaa kertyy noin 50 km. Päijänteen laajat selät ovat alttiita tuulelle, joten suunnitelmaa muokataan säätilanteeseen sopivaksi. Melontavauhti on noin 6km/h ja pelastautumistaito on välttämätön. Retkipalaveri osallistujien kesken pidetään lähempänä ajankohtaa. Tule mukaan!

Lisätietoja oksasennina@gmail.com

Ilmoittaudu tästä!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: