Avoimet ovet Kemiössä 2.-4.8.

Ilokseni voin ilmoittaa, että Jan v.Haartman isännöi jälleen Kemiön saaristossa 2.-4.8. Ohjelman kulku pääpiirteissään on seuraava:

Perjantaina 2.8. kuljetus paikalle ja illallinen Kalholmilla. Mikäli retkelle ilmoittautuu trailerikuski, mikäli toivottavaa, niin kaikki kajakit saadaan perille yhteiskuljetuksella. Trailerin voi tällä kertaa viedä Söderlångvikin kartanoon, josta on n. 3,5 km Kallholmille. Yöpyminen Kallholmilla. Sisätilaa lienee jonkin verran, muuten majoittuminen teltoissa.

Lauantaina 3.8. tarjolla ruokaa ja kiinnostuneille rentoa golfia Vänoxan saarella, jonne, on n. 11 km Kalholmista. Tästä jatketaan Starrholmsgrundille (8,5 km), jossa saunotaan ja grillataan. Yöpyminen Starrholmsgrundilla, jossa on tarjolla kattoa päälle n. neljälle, muut telttailevat.

Sunnuntaita vieraat saavat viettää oma-aloitteisesti. Viime vuonna meloimme mm. Purunpään hiidenkirnulle ja Högsåraan.

Retkelle tarvitaan mukaan trailerikuski/ohjaajia. Muussa tapauksessa jokainen osallistuja järjestää kuljetuksen paikalle omatoimisesti.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Katso retken kuvia

Vastaa

%d