Tekniikkatorstai 11.7: leikkaavat melanvedot (TÄYNNÄ)

Ensi torstaina 11.7 harjoitellaan leikkaavia melanvetoja, mm. peräsimiä, scullingia, ja eri tekniikoiden yhdistämistä sulaviksi sarjoiksi. Jos haluat ohjata kajakkisi millintarkasti ja äänettömästi haluamaasi paikkaan, tämä hifistisessio on sinua varten!

Melontavalmiina tasan klo 18. Harjoitus loppuu viimeistään klo 21.

Mukaan mahtuu 12 nopeinta ilmoittautujaa (ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT, 12 OSALLISTUJAA ON KASASSA). Harjoitus sopii kaikille peruskurssin käyneille SKK:laisille.

Pysyttelemme veden pinnan yläpuolella, mutta vaihtovaatteet on hyvä ottaa mukaan normaaliin tapaan. Emme pidä evästaukoa, mutta juomavesi ja pieni naposteltava auttaa jaksamaan. Jos käytät useita eri meloja (esim. tavallinen kajakkimela, gröönlantilais-, jopa avokanoottimela), ota ne kaikki mukaan.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: