Simsalo runt 7.7.2019

Sibbo Skärgårds Öförening ja Sibbo Natursyddare järjestävät vuosittain Simsalopäivän heinäkuun ensimmäisenä sunnuntaina. Samassa yhteydessä järjestetään leikkimielinen melonta- ja soutukilpailu, jonka järjestelystä vastaa Sipoon Kanoottiklubi. Osallistua voi jollain ilman moottoria kulevalla aluksella: kanootilla, kajakilla, soutuveneellä, SUP-laudalla tai jollain omatekoisella kulkuneuvolla. Kilpailuun ilmoittaudutaan klo 12 alkaen ja klo 13 startti. Maalilinja on Simsalön yhteysaluslaiturilla. Valittavana on eri sarjoja, niin että jokaiselle löytyy sopiva, iästä, kunnosta tai laitteesta riippumatta. Matkaa kertyy 5,5 km.

Simsalon yhteysaluslaiturin kupeeseen on pystytetty tori, jossa on markkinat. Tarjolla on kahvia, vohveleita, makkaraa ja paikallisia tuotteita mm. Simsalön silakkaa. Päivän yhteydessä on mahdollisuus vierailla Simsalon vanhassa koulurakennuksessa, jossa on käsityönäyttely.

Yhteislähtö vajoilta kohti Simsalöä klo 10:30. Tähän tapahtumaan ei ole erillistä ilmoittautumista, mukaan voi lähteä, vaikka ei osallistuisi melontakisaan. Tapahtuman vetäjänä toimii Jan v. Haartman.

Tapahtumakuvia.

Tulokset Resultat

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: