Tervetuloa viettämään melontaviikonloppua Lövhyddanille 16.-18.8.2019

SKK on varannut jäsentensä käyttöön Lövhyddanin leirikeskuksen melontaviikonloppua varten. Nyt on hyvä tilaisuus tutustua seuran jäseniin ja harjoitella kesän aikana karttuneita melontataitoja hyvässä seurassa.Leirikeskus sijaitsee osoitteessa Kassivikintie 99-16. Kalkkirannantielle pääsee Porvoontieltä (170) tai Porvoon moottoritieltä ja lähellä sen loppua käännytään Kassivikintielle.

Leirikeskuksessa on päärakennus, jossa voi yöpyä ja pihalla runsaasti tilaa telttailuun. Voit tulla paikan päälle vain päiväksi tai koko viikonlopuksi! Sauna lämpiää ja uimaan pääsee. Rannassa on hyvä hiekkaranta, jossa voi tutustua kalustoon ja harjoitella kajakin käsittelyä niin maissa kuin vesilläkin. Saunassa voi käydä välillä lämmittelemässä ja jatkaa sitten harjoituksia.

Lauantaina järjestetään melontataitojen kertauskurssi. Kurssin vetäjänä toimii Tarmo Wahlström. Myös perinteinen yömelonta järjestetään lauantai-iltana. Pääsemme nauttimaan pimenevästä elokuun illasta, joten varustaudu matkaan valolla ja säänmukaisella vaatetuksella.

Yhteislähtöä vajoilta meloen Lövhyddanille kaavaillaan perjantaina klo 17:00. ja seuraava startti meloaen lauantaina klo 9. Tarvittaessa mukaan otetaan traileri, joka pakataan perjantaina ja kuljetetaan perille. Ota mukaan leiriytymiskamppeet ja makoisat eväät. Lövhyddanilla on grillauspaikka. Voit tulla myös omalla autolla. Mikäli tarvitset mukaan kajakin ja varusteita, niin tule pakkaamaan traleria perjanti-iltana vajoille.

Sunnuntaina 18.8. on mahdollisuus jatkaa harjoittelua. Lähdemme melomaan yhteislähtönä takaisin vajoille noin klo 14:00. Mahdollisuuksien mukaan kotimatkan voi tehdä joko suorinta reittiä tai sitten kierrellen ja kaarrellen. Ennen lähtö pakataan traileri ja siistitään paikat.

Ilmoittaudu tästä!          

         

Vastaa

%d