Tärkeä tiedotus

Skansa on aloittanut Sipoonrannan maisemointityöt. Alueen rakentamattomaksi jäänyt osa siirtyi rakennuttajalta takaisin Sipoon kunnan omistukseen tammikuussa. Koska alue on rakentamisen jäljiltä jäänyt hieman epämääräiseen kuntoon, on Skansa nyt maisemoimassa aluetta. Kanoottiklubin vajat sijaitsevat tällä työmaa-alueella. Pusikkoa on jo parturoitu, polkuja ja niittyä aletaan rakentaa ja maatakin tullaan kaivamaaan isoilla työmaakoneilla. Tämä luonnollisesti aiheuttaa haittaa melojille. Mikäli sattumalta jollain klubin jäsenellä on alueella säilytyksessä olevia trailereita tms. pyydän siirtämään ne pikaisesti muualle.

Pahoitttelen aiheutuvaa häiriötä! Uskoakseni alueesta tulee kuitenkin maisemoinnin jälkeen viihtyisämpi ja palvelee paremmin myös melojia. Työmaan pitäisi valmistua juhannukseen mennessä.

yt pj Nina Oksanen

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: