Onaksen punaiset kalliot ja ulkosaariston kaunis luonto kutsuu 12.-14-7 (täynnä).

Lähdemme liikkeelle vajoilta perjantaina klo 18 kohti Bergholmenia. Lauantaina kierrämme Kitön kanavan kautta Onaksen punaisia kallioita kohti. Taukoja pidämme esim. Bergholmenissa tai Onaksen etelä päässä. Yövymme ulkomeren rajalla, karun kauniissa Träskesholmenissa. Yöpymispaikat ovat luonnonsaaria ilman mukavuuksia, kuten grillikatosta tai puuceetä. Sunnuntaina jatkamme kohti Pirttisaarta, jossa käymme tutustumassa sen mielenkiintoiseen historiaan. Kotimatkan reitti määräytyy keliolosuhteiden mukaan.

Retkelle mahtuu 10 reipasta ja jo hieman retkeilykokemusta omaavaa melojaa. Melottuja kilometrejä on sen verran alla, että jaksaa meloa vaihtelevissa ulkosaariston olosuhteissa yhtäjaksoisesti noin 10 km ja päivän aikana noin 25-30 km. Vaatimuksena on, että paripelastustaidot on käytännössä osoitettu ennen retkelle lähtöä.

Lähetän retkestä  lisätietoja ilmoittautuneille lähempänä ajankohtaa. Olkaa rohkeasti yhteydessä  mikäli teillä on kysymyksiä retkeen liittyen.

Tervetuloa mukaan seikkailemaan!

T. Lotta
Bengs. Charlotta(at)gmail.com

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: