Ohjaajien kevätkoulutuspäivä

SKK:n melontaohjaajille tarkoitettu koulutuspäivä järjestetään sunnuntaina 20.5.2018 Porkkalassa. Kouluttajana toimii Anssi Nupponen. Mukaan mahtuu 10 ohjaajaa. Ilmoittautuneilta edellytetään ohjaajapätevyyttä. Lisäksi osallistujien toivotaan toimivan vetäjinä kesän 2018 SKK:n tapahtumissa (esim. peruskurssit, retket, koulutustoiminta, tiistai- tai keskiviikkomelonnat).

Päivän ohjelmassa on mm. henkilökohtaisten melontataitojen kehittäminen (kajakin hallinta, ohjaustekniikat yms.) sekä ajatuksia kyseisten taitojen opettamisesta alkeiskursseilla, ryhmän ohjaaminen/opastaminen, toiminta erilaisissa pelastautumis- ja ongelmatilanteissa. Tuuliolosuhteet vaikuttavat siihen, mitä päivän ohjelmassa painotetaan.

Aloitamme päivän Porkkalassa klo 10:00 melkein Porkkalan kärjestä Tullandetin sillan kupeesta, jossa on autoille parkkipaikka ja josta saa kajakit hyvin vesille. Osoite Tullandintie 238, https://goo.gl/maps/7xVHPZLBvUK2

Varustus: normaalit ohjaajan varusteet, kypärä, mielellään kuivapuku, retkilounas + muut eväät.
Kajakeille järjestetään trailerikuljetus vajoilta. Porkkalaan ajaa vajoilta noin 1h 10 min, joten kajakkikuljetusta kaipaavat tulkaa vajoille 8:00.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: