Sipoonjoen korkkaus 2018

Sipoonjoen korkkaus 2018 järjestetään sunnuntaina 22.4, vetäjinä Jaakko Arola ja Suvi Marttinen. Mukaan mahtuu maksimissaan 8 osallistujaa.

Olosuhteista johtuen tiedossa on hiukan haastava päiväretki Paippisista jokea alas Söderkullaan. Pahimpia esteitä on raivattu, mutta puutavaraa on edelleen reitillä runsaasti ja vesi on varsin korkealla.

Varustukseksi tarpeen kuiva- tai märkäpuku, kypärä, asialliset melontajalkineet, käsineet ja retkisaha, jos on sekä eväät ja juotavaa päiväksi. Evästauko pidetään Brobölen padolla. Kalustoksi sopii parhaiten lyhyehkö muovikajakki tai avokanootti pujottelun helpottamiseksi. Osallistuminen edellyttää kohtuullista reskutus- ja reskuttautumistaitoa. Varusteiden pientä kuraantumistakaan ei voi välttää.

Kokoontuminen vajoilla sunnuntaiaamuna klo 8.30, trailerin lastaus ja siirtyminen Paippisiin (Käsis-Solbackan tie).

Ilmoittaudu tapahtumaan toimintakalenterin kautta.

Kysymyksiin vastaa Jaska 050-3841830

Vastaa

%d