Koulutustilaisuus Meriturvassa 14.4.2018

SKK järjestää jäsenilleen melontakoulutuksen Meriturvan (www.meriturva.fi) koulutusaltaassa lauantaina 14.4. kahdessa ryhmässä. Ensimmäisen ryhmän allas aika on klo 11:00-13:15 ja toisen ryhmän klo 13:45-16:00. Koulutus on tarkoitettu kaikille peruskurssin käyneille, jotka haluavat kehittyä melojana. Ryhmät pyritään kuitenkin jakamaan taitoasteen mukaan, jotta koulutus voidaan paremmin kohdentaa ryhmien tasoille sopivaksi. Ensimmäinen ryhmä on tarkoitettu ohjaajatasoisille ja vaativampia harjoituksia kaipaaville. Toinen ryhmä sopii kaikille.

Meriturvan isossa harjoitusaltaassa päästään harjoittelemaan turvallisissa olosuhteissa vaihtelevia tilanteita, joita meloessa voi tulla vastaan. Keskitymme turvallisuuteen, ja harjoittelemme mm. erilaisia pelastuksia. Harjoitusaltaan allokkokoneen avulla päästään harjoittelemaan toimimista aallokkoisissa olosuhteissa.

Aamupäivän koulutukseen ilmoittautuneiden päivä alkaa trailerin purulla ja kajakkien pesulla 10:15, jonka jälkeen vaihdetaan melontavarusteet valmiiksi päälle ja käydään läpi päivän ohjelma. Altaalle tositoimiin ensimmäinen ryhmä pääsee klo 11:00.

Iltapäivän koulutukseen ilmoittautuneet pääsevät sisälle Meriturvaan kun aamupäivän ryhmä on ulkona. Iltapäivän harjoittelijat pääsevät altaalle klo 13:45, mutta olkaa paikalla ajoissa, jotta kerkeätte vaihtamaan varusteet päälle valmiiksi. Iltapäivän osallistujat pakkaavat kajakit trailerille päivän päätteeksi.

Pääkouluttajana toimii Eeva-Lotta Backman-Winquist.

Jokainen osallistuja tarvitsee mukaan kajakin ja aukkopeiton, melan, pelastusliivit ja kypärän. Mikäli haluat että seuralta tuodaan sinulle kajakki ja muuta varusteita, niin valitse se vaihtoehto ilmoittautumislomakkeessa. Jos sinulla löytyy, niin ota mukaasi lisäksi normaalit turvavarusteet kuten hinausköysi, melakelluke, pumppu ja varamela. Altaan vesi on noin 21 asteista, joten märkä- tai kuivapuku on suositeltava.

Kumpikin ryhmä harjoittelee altaalla kaksi tuntia, joten ota mukaasi myös juotavaa ja evästä, jotta energiat eivät lopu harjoittelun aikana kesken.

Omalla autolla Lohjalle menevien toivotaan tarjoavan kimppakyytejä ilmoittautumisen yhteydessä. Kyytiä kaipaavat voivat vastaavasti kysellä sitä. Oletuksena on että kyytiä tarjoavien sähköpostiosoitteen voi jakaa ilmoittautuneille kyytiä kaipaaville.

Meriturvan osoite on Rajapartiokaari 6, Lohja. Olkaa ajoissa paikalla ja valmiina omaan ohjelmaanne. Reittiohje Meriturvaan!

Ilmoittautuminen on auki vain SKK:n jäsenille. Mukaan mahtuu kumpaankin vuoroon 16 ensimmäisenä ilmoittautunutta, loput ovat ilmoittautumisjärjestyksessä varasijoilla. Voit ilmoittautua vain jompaan kumpaan vuoroon. Ilmoittaudu 7.4 mennessä.

SKK:n jäsenille koulutus on maksuton, mutta matkoista ja muista kuluista vastaavat osallistujat itse.

Lisätiedot ja peruutukset Tarmo Wahlström (tarmo.wahlstrom (ät) hotmail.com)

4 comments

      1. Oletko ladannut WordPress-appin? Varmaan näet sieltä puhelimella kätevästi onko omaan kirjoitukseesi joku kommentoinut.

      2. Mulle tuli nyt tästä kommentista vinkki puhelimeen, jatketaan testaamista.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: