SKK:n uusi verkkopalvelu

Hienoa julkistaa uusi verkkopalvelu. Sivut löytyvät jatkossa osoitteessa sipoonkanoottiklubi.fi. Nyt avautunut sivusto on ensimmäinen versio ja sitä tietysti kehitetään jatkossakin.

Paljon aikaa on mennyt pohdintaan miten yhdistetään tiedon kerääminen ja jakaminen seurassa. Nyt SKK:lla on pilvipalvelussa mahdollisuus tallettaa tiedot, ja niitä pystytään tehokkaasti jakamaan mm. uuden verkkopalvelun kautta. Onnistuminen käytössä tietysti tarkoittaa, että seuran aktiivit käyttävät rakennettuja palveluja. Tukea tähän on luvassa.

Uusi verkkopalvelu antaa aktiiveille joustavan tavan julkaista sisältöjä. Jäsenistölle tavoitellaan palvelua josta löytyy helposti seuran aktiviteetit ja melontatietoutta. Palvelun teknologia on modernia ja se toimii hienosti myös mobiilisti. Design on aina katsojasta kiinni, mutta ns. taiteellinen vaikutelma on ensi metreillä saanut hyvän vastaanoton.

Toimintakalenterin tapahtumiin tulee ilmoittautumislinkit. Tiistai– ja keskiviikkomelontoihin ilmoittaudutaan ko. aihesivun kautta. Oikopolku niihin löytyy saitin yläosasta.

Digitaalinen alusta on rakennettu. Nyt on yhteisön vuoro. Kaikki voivat osallistua kehitystyöhön, kaikilla on tietoa, melontakokemuksia ja sisältöjä joita jakaa. Jos sinua kiinnostaa tulla mukaan kehittämään jotain tiettyä aihealuetta verkkopalvelussa niin kerro se minulle. Kaikki mukaan!

Terveisin,

Sami Kelkka, hallituksen jäsen, digi-asiat

Vastaa

%d