Tekniikkatorstait Elokuussa

Torstaisin treenataan melontataitoja!

Tule mukaan treenailemaan melontataitoja tekniikkarotstaihin. Elokuun tekniikka torstait järjestetään 3.8 ja 10.8

Tekniikkatorstaissa 3.8.2023 18-21 harjoitellaan kajakin käsittelyyn  liittyviä taitoja. Teemme harjoitteita, jotka liittyvät kajakin kääntämiseen ja ohjaamiseen esim. kanttaus/edging ja kaariveto molempiin suuntiin. Toki voimme harjoitella myös osallistujien toiveiden mukaisia taitoja

Ilmoittautuminen

– Paavo

Tekniikkatorstaissa 10.8 18-21 viimeistellään taitoja koetta varten. Käydään läpi meloja 2-taitokokeen haastavimpia asioita (esim. melaperäsin, kallistus, tuennat, itsepelastus, keulaeskimo), ja/tai paikkaillaan muita taitoja osallistujien tarpeen mukaan.

Ilmoittautuminen

Miika

 

Lue lisää:

Melojan polku

Meloja 2 Taitokoe 14.8 ilmoittautuminen

Ohjaajakurssi

 

 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: