Orajärvi

PERUTTU – Lajitutustuminen suunnistuksen kiintorasteihin 7.5.2023 klo 10-15

Tapahtuma on peruutettu osallistujapulan vuoksi.


Useat suunnistusseurat ja kunnat ylläpitävät kiintorasteja. Kiintorastit ovat kaikkien käytettävissä ja kierrettävissä, vapaasti valittavina ajankohtina. Tutustumme kävellen rentoon tahtiin yhdessä Suomen hienoimpiin kiitorasteihin: Helsingin suunnistajien ylläpitämiin Solvallan kiintorasteihin Nuuksion kansallispuiston alueella.

Karttoja on 7 kappaletta, joten 7 ensimmäistä ilmoittautujaa mahtuu mukaan (ilmoittautumislinkki löytyy alta). Jos kysyntää on paljon, voidaan järjestää myöhemmin toinen samankaltainen tutustuminen. Lähdemme liikkeelle Kolmperältä sunnuntaina 7.5.2023 klo 10:00, ja etsimme yhdessä kävellen 8-10 kiintorastia Orajärven erämaisesta ympäristöstä. Mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet, oman kompassin, juomavettä ja eväät. Pidämme evästauon todennäköisesti Orajärven rannalla. Pyrimme palaamaan takaisin Kolmperälle klo 15 mennessä.

Voit osallistua, vaikka et olisi suunnistanut aikaisemmin. Kannattaa etukäteen tutustua suunnistuskartan merkkeihin. Kartta on normaalia maasto- tai merikarttaa tarkempi, mittakaava 1:10000 (1 cm kartalla vastaa 100 m luonnossa). Jos laji viehättää, voit hankkia kartan itsellesi omakustanteiseen 7 € hintaan. Kartalla on yhteensä 26 kiitorastia.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

t. Miika Silfverberg
p. 0504836341

Vastaa

%d