Suomi meloo

Suomi Meloo 10.6.-16.6. Mikkeli-Kouvola

Suomi Meloo tapahtuma on 10.6.-16.6.2023 ja melontareitti on Mikkelistä Kouvolaan. Reitti kulkee upeassa Saimaan vesistössä ja reitti on jaettu eri pituisiin melontaosuuksiin. Suomi Meloo -tapahtumasta löytyy tietoja Facebookista Suomi Meloo ry ja https://www.suomimeloo.fi

Pitkästä aikaa SKK suunnittelee osallistumista Suomi Meloo tapahtumaan. Tule osallistumaan SKK:n joukkueeseen! Tapahtuma on luonteeltaan retkeilyä omin varustein ja majoitus omissa teltoissa. Pääosa reitistä kulkee järviosuuksilla, jolloin kajakki on luonteva valinta. Viimeisenä päivänä on jokiosuuksia, jotka soveltuu myös avokanooteille.

Melontaosuudet ovat 2,5 -31 km, joten eritasoisille melojille löytyy sopivia osuuksia. Joukkueet saavat itse päättää, mille osuuksille joukkueesta meloja/melojat osallistuvat. Osuuksia saa jättää väliinkin. Joukkue järjestää itse kuljetuksensa maitse autolla/autoilla vaihtopaikoille. Osalla vaihtopaikoista on Suomi Meloo ry:n puolesta järjestetty ruokamyyntipisteitä ja muuta oheistapahtumaa.

Ilmoittaudu mukaan suunnittelemaan osallistumista 29.3.2023 mennessä. Ilmoittautuneiden kesken järjestetään tapaaminen tai teams, jonka päätteeksi päätetään osallistuuko SKK:n joukkue Suomi Meloo tapahtumaan. (Ajankohta on aikainen, koska joukkueiden on ilmoittauduttava jo 10.4.2023 mennessä.)

Lisätietoja Suvi Marttinen, puh 040 580 7686 suvi.marttinen@hpp.fi

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: