Juhannushöntsäilyä

Torstaina 23.6. tule harjoittelemaan melontaan liittyviä taitoja 2-3 tunnin ajaksi . Ihan miten jaksetaan ja viihdytään. Opitaan ja oivalletaan toisiltamme ilman tosikkomaisuutta. Treenaillaan sitä sun tätä: melotaan eteenpäin, taaksepäin, sivuttain, kallistetaan kajakkia, tasapainoillaan, vaihdetaan kajakkia, uidaan kajakin kanssa, reskutetaan, yritetään pitää hauskaa 😉 

Varustus: sään ja veden lämpötilan mukainen varustus. Eväät & energiaa & juotavaa. Jos sinulla on kuivapuku tai märkäpuku, kannattaa laittaa päälle. Varaudu kastumiseen/kaatumiseen, joten  ota mukaan vaihtovaatteet. Kypärä löytyy vajoilta, jos sinulla ei ole omaa. Mukaan mahtuu 12.

Tekniikkatorstai 23.6.2022, mela vedessä klo 18.

Ilmoittautuminen

Vetäjinä:  Charlotta Bengs, Juha Hakala ja Paavo Tuomainen

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: