Superhelppo melontaretki

Retkelle lähti sateisena kesäaamuna 4.6.2022 yhteensä 14 helppoa melojaa.

Reilussa puolessa tunnissa oli kajakit täyttyneet omista ja yhteisistä ruuasta. Katriholmen oli määränpäämme, jonne menimme yhtenä porukkana Karhusaaren kiertäen. Mahdollisuus oli ryhmiin jako nopeuden mukaan, mutta siihen ei ollut tarvetta.

Perillä ruokakamat meni kesäkeittiöön ja porukka jakaantui poukamataloon ja saunamökkiin. Kotiutumisen jälkeen pääsimme kokoontumaan poutasäässä vihreälle nurmelle pöydän ääreen nauttimaan yhdessä valmistamaamme kana-avokadosalaattia.

Sadepisaroiden tanssiessa olimme taas melomassa Söderkullalandetin reittiä. Melonnan jälkeen oli makoisat löylyt ja raikas merivesi. Miehet saunoivat ensin, joten naiset pääsivät saunaraikkaina suoraan ruokapöytään. Tarjolla oli Antin suussasulavaa hirvipaistia ja viiniä. Jälkiruoka nautittiin meren äärellä leirinuotiolla tulilla tehtyä banaanisuklaata.

Laulu raikui ja musiikki soi, naurettiin ja tanssittiin Suomen kesäillassa. Aamusella yhteisen aamupalan jälkeen siivosimme jälkemme, pakkasimme kajakit ja lähdimme Norrkullalandettiin grillaamaan makkaraa ja tomaattia, sekä valmistamaan yhteistyöllä perunasalaattia. Ranta oli vain meidän käytössä.

 

 

 

Palasimme Kallioniemeen takaisin, jossa oli kauden avajaiset. Ja taas syötiin ja saunottiin.

Tämä reissu oli erittäin helppo. Oli helpot retkeläiset ja kaikki sujui kuin tanssi. Kiitos kaikille, ehkäpä tästä tulee perinne.

Loppuun vielä retkeläisen kirjoitus: Joko voi ilmoittautua?! 😃

Yhden yön retkeksi tämä oli erityisen voimaannuttava ja antava kokemus. Olipa kiva porukka. Kiitos teille kaikille elämyksestä!

– Mari –

Vastaa

%d