Aallokkomelonnan harjoittelu

Suunnitelmissa on tarjota kiinnostuneille SKK:laisille mahdollisuuksia päästä harjoittelemaan aallokkomelontaa kokeneempien melojien seuraan.

Ensi sunnuntaille 12.6 saadaan mahdollisesti kevyttä tuulta ja suunnitelmana on lähteä iltapäivällä Porkkalan pyöreähköille aalloille kokeilemaan pienellä ryhmällä. Aikataulu: klo 13 Porkkalassa, tarkemmat tiedot käydään läpi osallistujien kesken. Kelivaraus (jos ennuste sunnuntaina näyttää liian tyyntä, ei kannata lähteä). Tämä ensimmäinen kerta on suunnattu heille, keillä on jo hieman kokemusta aallokossa melomisesta ja haluavat päästä harjoittelemaan lisää avoimemmille vesille. Luultavasti pääsemme kokeilemaan mm. myötäaallokkomelontaa ja kallion vieressä ristiaallokossa melomista. Normaalin melontavarustuksen lisäksi tähän tapahtumaan vaaditaan kuivapuku ja kypärä. Vetäjinä Tarmo Wahlström ja Jalo-aatos Alastalo.

Ilmoittautuminen kalenterin kautta. 12.6 tilaa kuudelle osallistujalle.

Tulevaisuudessa pyritään järjestämään lisää erilaisia ja tasoisia aallokkomelonnan mahdollisuuksia (miten säät ja järjestäjien aikataulut sattuvat sopimaan). Osallistujia suositellaan ilmoittautumisen yhteydessä sallimaan lisääminen aallokkomelonnan watchapp ryhmään, jolloin tarkempi viestittely on juohevampaa ja tulevaisuudessa saatetaan järjestää keliriippuvuuden takia harjoituksia nopeallakin aikataululla.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: