Kuvaaja: Petra Roth

Avokanoottikurssi 14-15.5.

Avokanoottikurssi pidetään 14-15.5., molempina päivinä klo 10-16. Kurssi on tarkoitettu SKK:n jäsenille, ja se pidetään SKK:n omassa rannassa. Molempina päivinä pidetään evästauot, ota siis mukaan omat eväät. Kurssilla harjoitellaan avokanoottimelonnan tekniikoita erityisesti sooloavokanooteilla ja se sopii myös aloittelijoille. Kouluttajana toimii melonta- ja soutuliiton valtuuttama avokanoottimelonnan kouluttaja Eppu Blomqvist. Eppu tuo sooloavokanootit ja melat jokaiselle osallistujalle. (Jos haluat käyttää omaa kanoottiasi, merkitse se ilmoittautumisen yhteydessä.) Voit käyttää omia tai SKK:n liivejä. Kuivapuvun käyttöä suositellaan, erityisesti sunnuntaina, koska silloin tehdään reskutusharjoitukset.

Huom! kurssille on pakollinen ilmoittautuminen. Ilmoittaudu tästä linkistä.

Lisätietoja kurssista saat sähköpostilla: punakettu@punakettu.com
Artikkelin kuva: Petra Roth

1 comment

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: