Superhelppo melontaretki 4.-5.6.2022

Retkellä melomme, laulamme kesäisiä lauluja, illan tullen saunomme ja nukumme ylellisesti sisätiloissa Kallioniemessä.

Kallioniemessä on jääkaappi, kesäkeittiö, mikro. Joten ruuanlaitto käy helposti. Omat liinavaatteet mukaan. Ei telttailumahdollisuutta.

Kallioniemi on 2 km päästä vajoilta. Melontamatkojen pituus ja vauhti menee rauhallisimman melojan mukaan, joten tällä retkellä kerätään ilometrejä iloisesti laulaen. Tarvittaessa voimme tehdä kaksi melontaryhmää.

Retki on omakustanteinen.
Valmistamme yhteiset ruuat sekä hoidamme tiskit yhdessä. Retken vetäjät hankkivat ruuat etukäteen, joten ilmoittautuessa kerro mahdolliset ruokarajoitteet.

Toki voit hankkia ja valmistaa itse omat ruuat.

Ruokailusta perimme 20 € henkilö, maksu etukäteen ennen retkeä.

Seura tarjoaa teille majoituksen ja saunan.  Majoitus on poukamamökin sekä saunamökin huoneissa (punainen pieni mökki, ei saunaa). Huoneet ovat 2–5 hengen huoneita. Eli retkeläisille on yksi sänky varattuna, ei koko huonetta.

Lauantaina tapaamme klo 9.00 vajoilla, valitsemme sopivan kajakin, pakkaamme ja lähdemme, kun kaikki on valmiita. Takaisin tulemme viimeistään su klo 18 vajoille.

Mukaan tarvitset melonta-, sauna- ja yöpymisvehkeet. Juotavaa (Kallioniemessä on vettä), hygieniatarvikkeet + mahdolliset lääkkeet.

Tervetuloa mukaan!

T. Mari, Antti, Taru ja Nina

ILMOITTAUTUMINEN

Sitovat ilmoittautumiset allergiatietojen kera 19.5.2020 mennessä.

 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: