Leppoisa yhden yön melontaretki 12.6. ­- 13.6.2021

  • #suomimeloo

Tule nauttimaan Sipoon kauniista saaristosta. Tutustumme luonnonkauniiseen ympäristöön meloen. Aloitamme retken lauantaina kokoontumalla vajoilla klo 12.30. Pakkaamme tavarat kajakkeihin ja lähdemme melomaan n. klo 14.00.

Lauantaina melomme n. 5 tuntia taukoineen ja yhteensä noin 15-18 kilometriä. Rauhallisen ja leppoisan melontaretken kohteella ei ole niinkään väliä vaan melominen upeissa maisemissa ja lumoavien elämyksien kokeminen on se juttu, jota kohti melomme. Voi olla, että rantaudumme ja yövymme esim. Tallholmen, Löparön/Kiton kanavien kautta Bergholmenin nurkille, Norrkullalandet, jne.  Melontakohde ja reitti määrittyy, tuulen, näkyvyyden, sään ja merisään perusteella. Leiriydymme noin klo 19-20 riippuen melontamatkasta. Sunnuntaina itse tehdyn herkullisen aamiaisen jälkeen tutustutaan paikalliseen luonto- ja kulttuurikohteeseen, jonka jälkeen lähdetään liikkeelle. Matkalla kotiin valmistamme ja nautimme lounaan jossain kauniissa saaressa.

Jos olet käynyt keskiviikkomelonnoissa ja ne tuntuvat sinusta sopivilta, niin mukaan vaan. Jos olet käynyt ainoastaan tiistaimelonnoissa, niin tämä retki voi olla vähän liian vaativa. Maksimi osallistujamäärä 10. Ilmoittautuminen päättyy 10.6.2021.

Varustus: sään & veden lämpötilan mukainen vaatetus esim. kuivapuku, hellehattu, päähine, maastossa liikkumiseen soveltuvat kengät, lämmin yö- ja iltavarustus (untuvatakki), korvatulpat, sadeasu jne., vaihtovaatteet, ruokailutarvikkeet, hiukan rahaa, teltan, makuualustan, makuupussin, vettä 5 l, retkiruokaa, retkikeittimen ja kaikki henkilökohtaiset tarvikkeet. Pakkaa tavarat pieniin vedenkestäviin pusseihin. Ota kartta mukaan, jos sellainen löytyy. Katso etukäteen sääennuste ja merisää. https://sipoonkanoottiklubi.fi/jasenasiat/ohjeet/varustelista-esimerkki/

Retken aikana osallistumme  Nähdään vesillä 12.kesäkuuta 2021 – tapahtumaan, jonka järjestää Melonta- ja Soutuliitto. Otamme kuvia ja jaamme niitä somessa #suomimeloo.

Retken vetäjinä Erja Ketko, Hannu Väärälä ja Paavo Tuomainen, paavo.tuomainen.skk (ät)gmail.com

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: