Juhannusmelonta (4 pv retki)

Tervetuloa ihanaan Itäisen Suomenlahden kansallispuistoon. Kesän yöttömät ja melonnantäyteiset yöt. Luonnonvaloa ja lämpöä riittää. Juhannussaunan korvaa saariston kuumat kalliot.

Torstaina 24.6. starttaamme vajoilta klo 17. Jos retkeläisistä ei löydy trailerin vetäjää, tulee kajakit kuljettaa autoilla. Ajamme Haminan leirintäalueen rantaan noin 1,5 h. Torstai-illan melontamatka alle 10 km, mutta automatkoineen ja pakkaamisineen yöpuullemeno todennäköisesti venyy.

Perjantai 25.6. on pitkä melontapäivä, noin 50 km. Käymme tarkistamassa pitääkö radion ”Kotka Rankki ohutta yläpilveä” paikkansa. Vierailemme idyllisessä Haapasaaressa, jossa voi vaikka käydä kyläkaupassa jädellä. Yöksi melomme Koivusaaren ihanalle kalliolle.

Lauantaina 26.6. Tammioiden ja Lanskerin kautta mutkitellen Suur-Pisille katselemaan Venäjän horisonttiin. Melontamatka noin 30 km.

Sunnuntaina 27.6. Kuorsalon (Tapio Korjuksen lapsuudenmaisemien ja nykyisen mökkisaaren) kautta lähtöpaikalle, noin 25 km.

Retkellä on pitkiä ylityksiä ja paljon laivaväyliä. Tuuliennusteiden puitteissa reittiä säädetään. Jos lomasi jatkuu, voimme jatkaa melontaa vielä lähtöpaikalta kohti länttä. Tämä jatko-osuus suunnitellaan yhdessä lähtijöiden kesken.

Ilmoittautuminen

T: Eve

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: