Suunnistuksen viikkohaaste 4

HUOM. rastit on poistettu maastosta, tehtävää ei enää pysty tekemään!!!

Suunnistuksen neljännessä viikkohaasteessa päästään tositoimiin! Vuorossa on ensimmäinen oikea melontasuunnistusrata. Jatkossakin vastaavia käytännön suunnistusratoja julkistetaan neljän viikon välein.

Jos käytössäsi on väritulostin, kannattaa tehtävässä annettu kartta tulostaa värillisenä. Voit tehdä tehtävän myös (vähän hankalammin) mustavalkoisella tulosteella tai kännykän näytöltä tihrustamalla.

Reittinä on helppo ja turvallinen Karhusaaren kierto, n. 7 km. Rastit on sijoitettu melko hyvin näkyville paikoille. Huom. rastit ovat maastossa myös suunnistusviikon päätyttyä. Rastit kerätään pois aikaisintaan 24.7.2020.

Neljäs haaste löytyy täältä: http://bit.ly/SKK-suunnistus-4

Piiruntarkkaa suunnistuskesää, toivoo
SKK koulutustiimi

P.S. Edelliset haasteet löytyvät edelleen vanhoilta paikoiltaan:

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: