Simsalön soutu 2020

TAPAHTUMA PERUTTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tässä tärkeä tieto kaikille seuran jäsenille: Simsalön kyläyhdistys on päättänyt järjestää vuotuisen melonnan tapahtuman ja kesämarkkinat.

Simsalon soutu ja melonta järjestetään su 5.7.
Vuotuinen Sipoon saariston päätapahtuma järjestetään tavalliseen tapaan Simsalön saarella. Tapahtumapaikkana on saaren päälaituri sisälahdella. Laiturilla löytyy markkinat ja kirpparit, makkaraa, lättyä ja melonnan järjestäjät.
Simsalon soudun ilmoittautuminen tapahtuu klo 10.30-11.30, jolloin saa oman numerolapun. Mukaan kisaan voi osallistua soutaen tai meloen, kajakilla, kaksikolla, avokanootilla, soutuveneellä tms. Lähtö kisaan tapahtuu klo 12.00 ja kisamatkana  on kierros Simsalon saaren ympäri. Palkinnot jaetaan viimeisen aluksen tultua maaliin noin klo 13.30.
Kaikki Sipoon Kanoottiklubin melojat on haastettu mukaan leikkimieliseen ja hauskaan kisaan! Tärkeintä ei ole voitto vaan naatiskelu ja ystävien tapaaminen – turvaetäisyydeltä huutelu. Joku vapaaehtoinen kellomies tai -nainen voi vielä paikalla ilmoittautua ajanottajaksi.
Tervetuloa joukolla mukaan viettämään hauskaa kesäpäivää! Yhteislähtö Kanoottiklubin rannasta sunnuntaina 5.7. klo 10:00. Ei ennakkoilmoittautumista, mukaan vaan!
Järjestäjät: Jan v Hartman, Olavi Luukkanen, Harri Luukkanen.
Puh. Harri 0442159090

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: