Tutustu melontaan 5.8.2019

Oletko joskus halunnut kokeilla melontaa? Nyt sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan melontaan ja Sipoon kanoottiklubin toimintaan maanantaina 5. elokuuta. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kajakilla melomisesta.

Ennen melontaa käymme läpi turvallisuuteen liittyviä asioita ja perustietoa melonnasta. Illan aikana melomme Sipoon kauniissa saaristossa. Melontamatkan pituus vaihtelee säästä riippuen. Illan kokonaiskesto on noin 3 tuntia.

Seuran kaluston rungon muodostavat laadukkaat yksin melottavat merikajakit. Käytössä on myös muutama kaksikko, jos haluaa ottaa vaikka lapsen mukaan. Kouluikäiset pystyvät jo itsekin kaksikossa osallistumaan melontaan. 12+ vuotiaille löytyy myös muutama pienempi yksin melottava kajakki. Kalustoa ei voi varata vaan ne valitaan vajoille saavuttaessa. Tule siis ajoissa.

Tule vajoille viimeistään klo 17:30, sillä lähdemme tasan klo 18. Mukaan tarvitset avoimen mielen, retkieväät, juomaa, vaihtovaatteet vedenpitävässä pussissa ja auringolta suojaavan hatun

Osallistujamäärä on rajattu 12 osallistujaan turvallisuuden varmistamiseksi ja kaluston riittävyyden vuoksi. Tapahtuma on maksuton.

SKK:n vajat sijaitsevat osoitteessa Storörintie 4, 01120 Västerskog, Sipoo.

Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 1.8.2019 alla olevasta linkistä:

Ilmoittaudu tästä!

Lisätietoja Mari Angelin p. 0408205572

SKK kajakkien mitat 19102017

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: