Uutisia Suomen Melonta- ja Soutuliitosta

Liitto valitsee syyskokouksessaan 17.11. SMSL:n hallitukseen kolme uutta jäsentä. Sipoon Kanoottiklubilla  ei ole esittää ehdokasta liiton hallitukseen eikä Sipoon kanoottiklubi ole mukana liiton Tähtiseura laatuohjelmassa. Suomen Melonta- ja Soutuliittoon ja Tähtiseura laatuohjelmaan voit käydä tutustumassa osoitteessa https://www.melontajasoutuliitto.fi/liitto/

Tarja Wahlström osallistui Sipoon Kanoottiklubin edustajana 7.10. järjestettyyn retkimelontafoorumiin. Tilaisuudessa nousi esille kolme keskeistä teemaa: olosuhdetyö ja vaikuttaminen, seurakehittäminen sekä koulutus. Muun muassa näiden teemojen työstäminen jatkuu perustettavassa uudessa jaostossa.

SMSL pyytää jäsenseuroilta ehdotuksia perustettavan retki- ja virkistysmelontajaoston jäseniksi.

Jaoston tehtävänä on:

– toimia asiantuntijana virkistys- ja retkimelontaa koskevassa kehittämistyössä ja päätöksenteossa – toimia yhteistyöelimenä lajiliiton ja retki- ja virkistysmelontaseurojen välillä

Jäseniksi toivotaan retki- ja virkistysmelontaa tuntevia ja retki- ja virkistysmelonnan kehittämisestä kiinnostuneita henkilöitä. Sipoon Kanoottiklubi kannustaa jäseniään osallistumaan. Ole pikaisesti yhteydessä puheenjohtaja Nina Oksaseen, mikäli olet asiasta kiinnostunut. Jäsenseurojen esitykset tulee toimittaa 7.11. mennessä!

 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: