Frostbite 2018, Puulavedellä 19-21.10

Frostbiten, eli kauden viimeisen melontaretken kohteena on perinteiseen tapaan Puulavesi; Kirkasvetinen järvi Mikkelin länsipuolella, tunnettu puhataista vesistään, erikoisista “raukki”-kivipaasistaan ja kalliomaalauksistaan.

Frostbite-hengessä retkellä uhmataan syksyn kylmiä säitä. Yöpymiset tapahtuvat teltoissa, eli mukaan kannattaa ottaa lämmin makuupussi ja alusta. Teltat pidetään pystytettyinä samassa paikassa rannalla, joten kaikkia leirintävarusteita ei tarvitse saada mahtumaan kajakkiin. Kuivapuku tai muut lämmin asuste melontaan ja riittävät ulkoiluvatteet illan viettoon ovat suositellut.

ALUSTAVA OHJELMA, muutokset mahdollisia riippuen olosuhteista:

Perjantai

Tapaaminen vajoilla klo 17, kajakkien pakkaus. Ajo Puulalle noin 18-21:30, matkalla kahvitauko. Leirin pystytys ja yöpyminen teltoissa Ranta-Juosulassa Puulan rannalla (ei melontaa). Osoite Mainiementie 777, 52620 Kuitula, Hirvensalmi. Rantaan vajaa kilometri risteyksestä.

Lauantai

Lyhyt valoisa aika pyritään viettämään vesillä. Aamulla 8.30 alkaen siirrymme paikallisen taksiyrittäjän avustuksella sopivalle lähtöpaikalle Kangasniemen puolelle. Melontaa suunnilleen klo 9-17, tavoitteena uusien maisemien kokeminen. Melontamatkaa on Mainiemeen n. 25 km.. Sopivalla rantautumispaikalla pidetään lounastauko. Illalla telttasauna, mahdollisuus uintiin raikkaassa järvivedessä ja Klubin tarjoama illallinen: savumuikku-karjalanpaisti-punajuuripaistos + jälkiruoka. Yöpyminen perjantaina pystytetyissä teltoissa.

Sunnuntai

Melontaa klo 10-15, melontamatka n. 15 km. Paluu klo 16-19:30, matkalla kahvitauko.

 

Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina  15.10, maksimi osallistujamäärä 12.

Lisätietoja Jaskalta p. 050-3841830

T. Jaska

1 comment

  1. Lauantai illallinen korjattu: savumuikku-karjalanpaisti-punajuuripaistos + jälkiruoka.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: