Tutustu melontaan – tapahtuma

Oletko joskus halunnut kokeilla melontaa? Nyt sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan melontaan ja Sipoon kanoottiklubin toimintaan tiistaina 7. elokuuta. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kajakilla melomisesta. Ennen melontaa käymme läpi turvallisuuteen liittyviä asioita ja perustietoa melonnasta. Illan aikana melomme Sipoon kauniissa saaristossa. Melontamatkan pituus vaihtelee säästä riippuen. Illan kokonaiskesto on noin 3 tuntia.

Seuran kaluston rungon muodostavat laadukkaat yksin melottavat merikajakit. Käytössä on myös muutama kaksikko jos haluaa ottaa vaikka lapsen mukaan. Kouluikäiset pystyvät jo itsekin kaksikossa osallistumaan melontaan. 12+ vuotiaille löytyy myös muutama pienempi yksin melottava kajakki. Kalustoa ei voi varata vaan ne valitaan vajoille saavuttaessa. Tule siis ajoissa.

Tule vajoille viimeistään klo 17:30, sillä lähdemme tasan klo 18. Mukaan tarvitset avoimen mielen, retkieväät, juomaa, vaihtovaatteet vedenpitävässä pussissa ja auringolta suojaavan hatun. Melonnan jälkeen sinulla on mahdollisuus kokeilla myös seuramme uutta telttasaunaa, joten ota sitä varten mukaan uima-asu ja saunomisvälineet.

Tutustu melontaan -tapahtumaan voit ilmoittautua 5.8. alkaen nettisivuillamme. Osallistujamäärä rajattu turvallisuuden varmistamiseksi ja kaluston riittävyyden vuoksi. Tapahtuma on maksuton.

TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ.

SKK:n vajat sijaitsevat osoitteessa Storörintie 4, 01120 Västerskog, Sipoo.

SKK kajakkien mitat 19102017

4 comments

  1. Tahdon ilmoittUtua 5.8 melontatutustumiseen. Lähtö klo 18. En ole käynyt mitään melontakurssia. Olen pikkasen melonut täällä Porvoon saaristossa

      1. Hei,
        Ilmoitin meiltä 2 aikuista + 1 x 12 v. Mieheni ei pääsekään tulemaan 😔 Vapautuisi yksi oaikka tänään 7.8.

  2. Hei! Jos paikkoja vapautuisi tälle päivälle olisin kiinnostunut osallistumaan 😊

Vastaa

%d