Päijänne kutsuu 29.8.-2.9.2018

Tervetuloa mukaan retkelle järvimaisemiin Päijänteelle. Lähtö vajoilta perjantaina 31.8. klo 16:00 ja paluu sunnuntai-iltana klo 21:00 mennessä. Ajamme Lahden kautta kohti Sysmää upealle Pulkkilanharjulle, Päijänteen kansallispuistoalueelle.

Traileri jätetään Karisalmen sillan tuntumaan, josta kajakit lasketaan vesille. Ensimmäinen leiriytymispaikka Kelventeellä Hinttolanhiekan tuntumassa. Lauantaina alustava reittisuunnitelma kulkee Kelventeen itäpuolelta kohti Päijätsaloa, mikäli säät ovat suotuisat ja pystymme ylittämään  Virmailanselän. Päijätsalossa sijaitsee hieno vanha näkötorni, josta avautuu upea järvimaisema. Lauantai-iltana leiriydymme saunan vieressä Rukojenpohjassa.

Sunnuntaina suuntaamme Paatsalon kautta takaisin lähtöpaikkaan Karisalmen sillalle. Melontamatkaa kertynee noin 60km. Alustava reittisuunnitelma tarkentuu lähempänä ajankohtaa. Päijänteen laajat selät ovat alttiita tuulelle ja alustavaa reittisuunnitelmaa voidaan joutua muuttamaan. Retkipalaveri osallistujien kesken pidetään lähempänä ajankohtaa. Tule mukaan!

Päijännekaappaus

tiedustelut oksasennina@gmail.com

2 comments

  1. Moi!
    Uskaltaa kyllä, jos takana on tälle kesälle jo joitain melentakilometreja esim. keskiviikkomelonnoista. Vauhti tulee olemaan noin 6 km/h ja melontamatkaa kertynee viikonlopun aikana noin 60km. Lisäksi pitäisi pysyä pärjäämään leiriolosuhteissa omien kamojen varassa. Mikään vaikea retki ei ole kysymyksessä. Kelieistä ei vielä tässä vaiheessa tiedä ja se tuo omat haasteensa eli pitääisi pysytyä melomaan suoraan pienessä aallokossa. Tule mukaan vaan, joskus on ekalle melontaretkelle uskallettava lähteä!
    nina 🙂

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: