Kesäterveisiä puheenjohtajalta

Melontakesä on parhaimmillaan. Ei hätää, vaikka et olisi vielä ehtinyt vesille, sillä kausi tarjoaa varmasti jokaiselle klubilaiselle sopivia melonta-aktiviteetteja vielä lähikuukausien aikana. Seuran toimintakalenteri löytyy verkkosivuilta. Mikäli edellisestä melontakerrasta on jo vierähtänyt aikaa, niin tule mukaan tiistaimelontaan. Tiistaisin melotaan mukavassa seurassa hieman lyhyempiä lenkkejä. Myös keskiviikkoiltaisin melotaan lähivesillä. Iltamelontoihin ilmoittaudutaan etukäteen, jotta ohjaajat saavat tiedon melojien lukumäärästä ja reitit voidaan suunnitella paremmin ja turvallisemmin osallistujien taidot ja toiveet huomioiden. Ilmoittautumislinkki löytyy verkkopalvelun etusivulta.

Klubin melontaohjaajat vetivät kesäkuun aikana kolme peruskurssia ja uusia jäsenhakemuksia on saapunut. Kiitos kaikille seuran aktiivisille ohjaajille! Samoin kiitokset Meloja 2 koulutuksen järjestämisestä Miika Silfverbergille, esimokurssin järjestämisestä Juha Hakalalle ja melontataitojen kertauskurssista Tarmo Wahlströmille Lövhyddanin leirillä. Hienoa, että omassa seurassa on taitavia melojia, joilla on taitoa ja aikaa kouluttaa myös muita.  

Seuran jäsenmäärä on tällä hetkellä 290 ja uusia jäsenhakemuksia on saapunut kiitettävästi. Mikäli sinulla on päivitettäviä jäsentietoja: osoite tai nimi on muuttunut, haluat vajan avaimen tai käyttöoikeuden seuran kalustoon tms. niin otathan yhteyttä jäsensihteeri Eero Piiroiseen. Muuttuneen lainsäädännön myötä myös kanoottiklubissa on laadittu asianmukainen  rekisteri- ja tietosuojaseloste ja se löytyy verkkosivuilta.

Hallituksen jäsen Sami Kelkka on uurastanut uuden verkkopalvelun parissa ja sivut löytyvät osoitteesta  https://sipoonkanoottiklubi.fi/  Verkkosivut kehittyvät koko ajan ja niiden kehittämiseksi rohkaistaan kaikkia seuran jäseniä osallistumaan. Erityisen tärkeää olisi saada tallennettua parhaita paloja seuran historiasta. Tallenteena voidaan kirjoitusten ohella käyttää myös videota. Mikäli omaat kiinnostusta verkkosivuston kehitystyöhön tai sinulla on ideoita, niin ota rohkeasti yhteyttä info@sipoonkanoottiklubi.fi.  “Aalloilla” on uusi kolumnipalsta, jonne jäsenet voivat kirjoittaa ajatuksia, kokemuksia tai vinkkejä melontaan liittyvistä aiheista. Käy  katsomassa https://sipoonkanoottiklubi.fi/aalloilla-ajatuksia-melonnasta/ . Eikä siinä vielä kaikki, seuran Facebook sivuilta tai Instagrammista saattaa löytyä myös jotain mielenkiintoista.

Kalustossa on ilmennyt erilaisia pikkuvikoja, joita korjaillaan vähitellen. Kalustoa on myös uusittu ja uusin kajakkihankinta, Skim Beaufort LV, löytyy vielä toistaiseksi numeroimattomana 3. vajasta. Kannattaa kokeilla. Seuran yhteisessä käytössä olevaa kalustoa löytyy 2. ja 4. vajoista. Seuran kalustoa uusitaan maltillisesti budjetin sallimissa rajoissa ja myös vanhojen kajakkien korjauksiin on varauduttu.

Tule mukaan!

Toivotan kaikille klubin jäsenille aurinkoista keskikesää!
Terveisin och hälsningar

Nina Oksanen, puheenjohtaja

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: