Kalustouutisia

SKK on täydentänyt kalustoa uudella hienolla Skim Beaufort LV kajakilla. Kajakissa on sinivalkoinen SKK väritys. Pienten alkuhankaluuksien jälkeen kajakki on saatu käyttökuntoon, koemelottu ja sitä kelpaa suositella. Toistaiseksi kajakista puuttuu vielä numerointi, eikä sillä ole vielä omaa paikkaakaan. Laite löytyy toistaiseksi vajasta 3A, Eskolan paikalta. Huomattavaa on, että jalkatukien säätö tapahtuu vapauttamalla tuen päässä oleva lukitsin ja sitten painetaan tukea kohti laitaa ja liu`utetaan eteen tai taaksepäin. Väkivaltaa tulee välttää.

Tässä vaiheessa on hyvä muistuttaa kaikkia kalustonkäyttäjiä huolellisuusvelvoitteesta. Käytön jälkeen kajakki puhdistetaan ja kuivataan huolellisesti. Aukkopeiton voi ripustaa kajakin keulaan kuivumaan ilmavasti. Mela ja liivit viedään niille varatuille paikoille. Jos kajakin kunnossa on huomautettavaa, siitä laitetaan sähköpostilla tieto kalustovastaavalle (jaakko.arola@jungheinrich.fi).

 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: