Tervetuloa viettämään kesäistä viikonloppua Lövhyddanille 29.6.-1.7.

SKK on varannut jäsenten käyttöön Lövhyddanin leirikeskuksen, joka sijaitsee osoitteessa Kassivikintie 99-16. Kassivikintie lähtee Kalkkirannantieltä, lähellä sen loppua. Kalkkirannantielle pääsee Porvoontieltä (170) tai Porvoon moottoritieltä.

Leirikeskuksessa on päärakennus, jossa voi yöpyä ja pihalla runsaasti tilaa telttailuun. Sauna lämpiää ja uimaan pääsee. Rannassa on hyvä hiekkaranta, jossa voi harjoitella kajakin käsittelyä, pelastautumista tai mitä vaan.

Lauantaina järjestetään melontataitojen kertauskurssi klo 17.00 alkaen. Kurssin vetäjänä toimii Tarmo.

Yömelonta starttaa lauantaina klo 21 Lotan ohjauksessa.

Yhteislähtö meloen Lövhyddanille lähtee vajoilta perjantaina klo 18:00 Even johdolla ja lauantaina klo 10 Ninan johdolla. Matkalla pidetään taukoja ja melomaan voi lähteä, vaikka melontakilometrejä ei tälle kaudelle olisi vielä kertynytkään. Ota mukaan leiriytymiskamppeet. Voit tulla myös omalla autolla. Seura järjestää kajakkeja ja muita varusteita rantaan. Viikonlopun tuuliennuste tarkentuu lähipäivinä.

Sunnuntaina 1.7. on mahdollisuus osallistua Simsalön soutu -tapahtumaan tai tehdä pidempi retki Pirttisaaren kautta kotirantaa.

 

Lisätietoja oksasennina@gmail.com

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: