Retkikurssi lähisaareen 14.-15.7.2018

Tervetuloa mukaan harjoittelemaan melontaretkeilyä. Retki on suunnattu aloittelijoille, mutta kaikki ovat tervetulleita mukaan nautiskelemaan leppoisasta retkestä. Käymme läpi, miten kajakki pakataan, missä yöpyä, mitä varusteita jne.

Mukaan tarvitset 6-8l vettä riippuen kelistä. Lisäksi vesitiiviiseen pussiin pakattuna teltta, makuualusta, makuupussi, ruuat, trangia, ruokailuvälineet, lämpöiset vaatteet, peseytymisvälineet, aurinkorasvaa, vessapaperia, tulitikut, taskulamppu, aurinkolasit ja -hattu sekä mahdolliset tarvitsemasi lääkkeet.

Seuralla on neljän hengen teltta, jota voi lainata eikä trangian puutekaan ole ongelma. Ilmoita retken vetäjälle etukäteen huomioitavat seikat.

Osallistujien ja kelin mukaan suunnitellaan, minne mennään. Päivämatkan pituus on noin 6-12 km. Kajakkien pakkaamisen aloitamme klo 9:00 lauantaina, vajoille palaamme takaisin sunnuntaina, viimeistään klo 18:00. Retki toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään viisi.

Tiedustelut Mari Angelin p. 0408205572

 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: