Pellinki – Loviisa retki

Melontaretki Pellingin upeassa saaristossa kesäkuun alussa toteutuu viikonloppuretkenä pe-su 1.-3.6.2018. Kajakit ja varusteet otetaan mukaan traikulla ja autoilla.

Lähtö perjantaina klo 16->  Porvooseen Benitan kahvila tai Tirmon saaristokeskus. Perjantai-iltana melotaan Bockhamiin tai Lillfjärden (Fallholmen, Hamnholmen) ja yövytään siellä. Lauantaina aamuna lähdetään Lilfjärdenistä Gabbölen suuntaan, missä pidetään lounastauko ja josta melotaan Norra Sandoon yöpymään. Sunnuntaina lähdetään Pellingin kierrokselle Norra Sandöstä ja pidetään lounastauko esim. Äggskärin Söderholmenissa ja palataan takaisin Benitaan/ Tirmoon.

Traikun pakkaaminen tehdään torstai iltana ja samalla sovitaan retken käytännöt ja aikataulutus ym.

Tarvitset mukaan retkivarusteet mm teltan ja makuupussin, makuualustan, lämmintä vaatetta, sekä retkiruokaa ja vettä kolmelle päivälle. Ruokavarastoa on mahdollisuus täydentää matkan varrelta. Päivämatkat ovat noin 23 km, reittiä voidaan helposti sovittaa olosuhteiden mukaan.

Retken luokitus on 2.

Mukaan sopii yhteensä 10 henkilöä vetäjien Tarjan ja Tarmon lisäksi. Ilmoittaudu retkelle toimintakalenterin kautta!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: