Koulutustilaisuus Meriturvassa la 9.3.2024

SKK järjestää jäsenilleen melontakoulutusta Meriturvan aaltoaltaassa (www.meriturva.fi). Koulutus tapahtuu lauantaina 9.3.2024 kahdessa ryhmässä. Ryhmä A harjoittelee aamupäivällä ja ryhmä B iltapäivällä. Ryhmä A on ajateltu ohjaajatasoisille ja ryhmä B helpompia harjoituksia kaipaaville.

Meriturvan altaassa pääsemme tekemään harjoituksia kontrolloiduissa olosuhteissa ennen varsinaisen melontakauden alkamista. Keskitymme turvallisuustaitoihin ja tämän vuoden teemana ovat erilaiset haastavammat pelastustilanteet, kuten tajuttoman uimarin pelastaminen. Aallokkokoneen avulla altaaseen saadaan luotua sopivat olosuhteet harjoitteluun.

Ryhmän A päivä alkaa aamulla Meriturvassa trailerin purulla ja kajakkien pesulla 10:00 (ajoissa paikalle). Iltapäivän ryhmä B saapuu paikalle klo 13:15, jotta kerkeätte vaihtamaan varusteet päälle valmiiksi. Iltapäivän osallistujat pakkaavat kajakit traileriin päivän päätteeksi.

Jokainen osallistuja tarvitsee kajakin, aukkopeiton, melan, pelastusliivit ja kypärän. Mikäli otat seuran vajoilta kajakin tai muita varusteita, niin valitse se vaihtoehto ilmoittautumislomakkeessa, jotta tiedämme kuinka paljon tavaraa tulee trailerin kyytiin. Käyttämällä mahdollisuuksien mukaan seuran kajakkeja, vähennetään omien kajakkien pesemisen tarvetta erikseen molemmissa ryhmissä. Jos sinulla löytyy, niin ota mukaasi normaalit turvavarusteet kuten hinausköysi, pumppu, melakelluke ja varamela. Altaan vesi on noin 21 asteista, joten märkä- tai kuivapuku on suositeltava. Juotavaa ja pientä energiapitoista evästä kannattaa ottaa mukaan.

Omalla autolla Lohjalle menevien toivotaan tarjoavan kimppakyytejä. Ilmoita mielellään jos sinulla olisi mahdollisuus vetää kajakkitraileria, trailerin vetäjät saavat kilometrikorvaukset. Meriturvan osoite on Rajapartiokaari 6, Lohja. Olkaa ajoissa paikalla ja valmiina omaan ohjelmaanne. 

Ilmoittautuminen on auki vain SKK:n jäsenille. Mukaan mahtuu kumpaankin ryhmään 14 ensimmäisenä ilmoittautunutta, loput ovat ilmoittautumisjärjestyksessä varasijoilla. Voit ilmoittautua vain yhteen ryhmään ja vain yksi henkilö voidaan ilmoittaa kerrallaan.

HUOM. Ilmoittautuminen aukeaa sunnuntaina 11.2 klo 18:00.

Ryhmän A allasaika on klo 11:00-13:15. Ilmoittaudu ryhmään A.
Ryhmän B allasaika on klo 13:45-16:00. Ilmoittaudu ryhmään B.

Kouluttajina toimivat SKK:n koulutustiimiläiset.

Lisätiedot ja kysymykset: tarmo.wahlstrom (ät) hotmail.com

Vastaa

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading