Melontaretki Vallisaaren Biennaaliin 7.–9.7.2023

Tervetuloa viikonloppuretkelle Vallisaaren Biennaaliin 7.–9.7.2023!

Nykytaidetapahtuma Helsinki Biennaali järjestetään tänä vuonna toista kertaa Vallisaaressa. Se esittelee kaikkiaan noin 30 sekä tunnettua että nousevaa taiteilijaa ja taiteilijaryhmää niin Suomesta kuin maailmalta. Helsinki Biennaali on maksuton tapahtuma.

Lähdemme melomaan Sipoonrannasta pe 7.7. klo 18, joten tulethan ajoissa paikalle pakkaamaan kajakkisi retkikuntoon. Perjantai-illan aikana melomme jollekin Helsingin sadoista saarista yöpymään. Mikäli sää- ja tuuliolot sallivat, suuntaamme todennäköisesti Eestiluodolle tai Kutuhälletille yöksi. Vaihtoehtoisesti yövymme sisempänä jollakin Vuosaaren edustalla olevista retkisaarista. Melottavaa matkaa kertyy perjantaina noin 12–20 km.

Lauantaina matkamme jatkuu kohti Vallisaarta, jonne rantaudumme Kuninkaansaaren itäpuolella olevaan poukamaan. Kierrämme tutustumassa Helsinki Biennaalin teoksiin. Kävelyä Vallisaaressa tulee useamman kilometrin verran eli kannattaa pakata vaihtovaatteiden lisäksi kävelykengät mukaan. Vallisaaressa on monipuoliset kahvila- ja ravintolapalvelut, joten halutessamme voimme lounastaa Vallisaaressa. Kulttuurielämyksen jälkeen laskemme kajakit takaisin vesille. Paluureitti ja yöpymissaari valitaan olosuhteiden mukaan joko itäisen Helsingin tai Sipoon saaristosta. Melottavaa matkaa kertyy lauantaina noin 20–30 km.

Sunnuntaina aloitamme paluun kohti Sipoonrantaa, jonne pyrimme palaamaan klo 16 mennessä. Melottavaa matkaa kertyy sunnuntaina noin 15–20 km.

Retkisuunnitelmaan voi tulla muutoksia sää- ja tuuliolosuhteiden mukaan. Myös osallistujien toiveita kuunnellaan ja niitä pyritään mahdollisuuksien mukaan täyttämään.

Retki on keskitasoa. Paripelastustaidot tulee hallita.

Retken vetäjinä toimivat Sanna Elomaa ja Niko Harju.

Retkelle mahtuu mukaan 8 osallistujaa. Ilmoittaudu tästä.

Saat sähköpostitse retkikirjeen, turvallisuussuunnitelman ja varustelistan noin viikkoa ennen retkeä. Tarvittaessa järjestämme retkipalaverin Teams-kokouksena.

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Lisätietoja saat Sannalta (044 0100 660, sanna.elomaa@gmail.com).

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: