Pelastautumisharjoitukset to 29.6. klo 18

Tule mukaan tekniikkatorstain hauskoihin pelastautumisharjoituksiin to 29.6.2023 alkaen klo 18!

Teemme erilaisia pari- ja itsepelastautumisharjoituksia. Harjoitukset sopivat peruskurssin käyneille ja hyödyllisenä kertauksena myös kokeneemmille melojille. Mahdollisuus harjoitella myös tajuttoman melojan pelastamista (”hand of god”), skuuppausta ja muita vähän spessumpia juttuja.

Muista ottaa mukaan vaihtovaatteet, lämmintä juotavaa ja pientä naposteltavaa. Vesi rupeaa olemaan sen verran lämmintä, että tavallisissa melontavaatteissa pärjää, mutta märkä- tai kuivapuku mahdollistaa lutraamisen pidempään.

Ilmoittaudu tästä.

Kouluttajina toimivat Sanna Elomaa, Lotta Bengs, Jalo-Aatos Alastaro, Heli Roiha ja Kari Syväniemi.

Tervetuloa mukaan!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: