Tammisaaren kansallispuisto 4.-6.8.2023

ILMOITTAUTUMINEN SULJETTU, RETKI ON TÄYNNÄ

Tervetuloa kaikki SKK:n jäsenet ilmoittautumaan leppoisalle melontaretkelle Tammisaaren kansallispuistoon 4.-6.8 viikonloppuna. Kajakit pakataan to-iltana, lähtö pe illalla, paluu su illalla. Lyhyitä päivämatkoja n. 12-25 km, tutustutaan saarikohteisiin rauhassa. La-iltana mahdollisesti sauna. Vetäjänä Miika.

Tavoitteena on päästä Jussaröön, joka on kuitenkin melko tuulinen paikka. Jos keli on tuulinen, pysytään sisäsaariston puolella. Retkelle osallistujan pitää pystyä melomaan ja tekemään paripelastus (sekä pelastajana että pelastettavana) 50 cm aallokossa.

Alustava reittisuunnitelma: Pe-ilta: Lappohja-Modermagan 12 km. La: Modermagan-Jussarö-Byxholmen (sauna) 23 km. Su: Byxholmen-Älgö-Lappohja (kierrellen) 15 km.

Lisätietoja sähköpostilla miika piste silfverberg ät elisanet piste fi

Vastaa

%d