PERUTTU/ Frostbite Puulavedelle 14-16.10.2022

Puulavesi kutsuu jälleen. Jo perinteinen kauden viimeinen melontaretki, Puula Frostbite, pidetään Hirvensalmella Mainiemessä.

Varaudu lämpimin ja vedenpitävin melontavarustein ja taukotakki tms. on tarpeen ja kuivapuku on suositeltava. Yöpymiset tapahtuvat teltoissa, ja mukaan kannattaa ottaa lämpimiä vaatteita iltaa varten ja lämmin makuupussi ja makuualusta. Senioreimmat voivat yöpyä mökissämmekin. Lauantai-iltana on sauna ja uintia raikkaassa järvivedessä.

Varaa mukaan maistuvat melontaeväät, aamupalat ja lounaat. Klubi tarjoaa lauantain illallisen. Juomavettä kannattaa ottaa mukaan.
Matka Hirvensalmelle tapahtuu omilla autoilla tai osallistujien keskenään sopimin kimppakyydein. Jos sinulla on mahdollisuus vetää traileri, ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

ALUSTAVA OHJELMA, muutokset mahdollisia riippuen olosuhteista:
Perjantai
Tapaaminen vajoilla klo 17, kajakkien pakkaus. Ajo Puulalle noin 18-21:30, matkalla kahvitauko. Osoite Mainiementie 777, 52620 Kuitula, Hirvensalmi. Rantaan vajaa kilometri Mainiementie 777 risteyksestä. Telttojen pystytys ja yöpyminen teltoissa Ranta-Juosolassa Puulan rannalla (ei melontaa). Yövymme samassa paikassa autojen lähellä myös seuraavan yön. On myös mahdollista saapua lauantaiaamuna.
Lauantai
Melontaa valoisa aika suunnilleen klo 9-17. Melontamatkaa n. 20 – 25 km ja reitti päätetään sään perusteella. Sopivalla rantautumispaikalla pidetään lounastauko. Illalla sauna ja Klubin tarjoama illallinen omilla ruokajuomilla. Yöpyminen kuten perjantaina teltoissa tai mökissämme.
Sunnuntai
Melontaa klo 10-15, melontamatka n. 15 km. Paluu Sipooseen klo 16-19:30, matkalla kahvitauko.

Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 9.10.2022 tästä linkistä.

Lisätietoja Suvi Marttinen 040 580 7686

Vastaa

%d