Tekniikkatorstai 30.6.: pelastautumisharjoitukset

Tule mukaan tekniikkatorstain pelastautumisharjoituksiin 30.6.2022. Harjoittelemme erilaisia pari- ja itsepelastautumistekniikoita. Treenit sopivat kaikille SKK:n jäsenille – myös peruskurssin käyneille ja hyvänä kertauksena kokeneemmillekin melojille!

Ilmoittautuminen Ilmarissa tämän linkin kautta. Kouluttajina toimii Sanna Elomaa, Lotta Bengs ja Mårten Lampén. Tule paikalle hyvissä ajoin, jotta olet melontavalmiina tasan klo 18. Ensi viikolla pitäisi olla helteistä säätä ja merivesikin toivottavasti lämpiää sitä myöden. Neopreeni- tai kuivapuku voi toki tehdä treenaamisesta vieläkin nautinnollisempaa. Näissä treeneissä kastuu takuuvarmasti eli vaihtovaatteet, lämmintä juotavaa ja pientä naposteltavaa mukaan!

Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu tästä. Mukaan mahtuu 14 nopeinta ilmoittautujaa.

T. Koulutustiimi / Sanna

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: