Koulutustilaisuus Meriturvassa la 19.3.2022

SKK järjestää jäsenilleen melontakoulutuksen Meriturvan koulutusaltaassa (www.meriturva.fi). Koulutus tapahtuu lauantaina 19.3.2022 kahdessa ryhmässä A ja B. Ryhmät pyritään jakamaan taitotason mukaan. Ryhmä A on tarkoitettu ohjaajatasoisille ja vaativampia harjoituksia kaipaaville. Ryhmä B sopii kaikille. Ilmoittautumisessa on etusija niillä, jotka eivät olleet syksyn Meriturvakoulutuksessa. Jos jompaankumpaan ryhmään tulee ilmoittautumisia huomattavasti enemmän, niin mahdollisesti tasaamme ryhmien kokoa.

Ryhmän A allas-aika on klo 11:00-13:15. Ilmoittaudu ryhmään A.

Ryhmän B allas-aika on klo 13:45-16:00. Ilmoittaudu ryhmään B.

Meriturvan isossa harjoitusaltaassa päästään harjoittelemaan turvallisissa olosuhteissa vaihtelevia tilanteita, joita meloessa voi tulla vastaan. Keskitymme turvallisuuteen, ja harjoittelemme mm. erilaisia pelastuksia. Harjoitusaltaan aallokkokoneen avulla päästään harjoittelemaan toimimista aallokkoisissa olosuhteissa.

Aamupäivän koulutukseen ilmoittautuneiden päivä alkaa trailerin purulla ja kajakkien pesulla 10:00 (ajoissa paikalle), jonka jälkeen vaihdetaan melontavarusteet valmiiksi päälle ja käydään läpi päivän ohjelma. Iltapäivän ryhmä saapuu paikalle klo 13:00, jotta kerkeätte vaihtamaan varusteet päälle valmiiksi. Iltapäivän osallistujat pakkaavat kajakit trailerille päivän päätteeksi.

Jokainen osallistuja tarvitsee kajakin ja aukkopeiton, melan, pelastusliivit ja kypärän. Mikäli haluat, että seuralta tuodaan sinulle kajakki tai muita varusteita, niin valitse se vaihtoehto ilmoittautumislomakkeessa. Jos sinulla löytyy, niin ota mukaasi normaalit turvavarusteet kuten hinausköysi, melakelluke, pumppu ja varamela. Altaan vesi on noin 21 asteista, joten märkä- tai kuivapuku on suositeltava.

Kumpikin ryhmä harjoittelee altaalla noin kaksi tuntia, joten ota mukaasi myös juotavaa ja evästä, jotta energiat eivät lopu harjoittelun aikana kesken.

Omalla autolla Lohjalle menevien toivotaan tarjoavan kimppakyytejä ilmoittautumisen yhteydessä. Kyytiä kaipaavat voivat vastaavasti kysellä sitä. Trailerin vetäjä saa kilometrikorvaukset. Meriturvan osoite on Rajapartiokaari 6, Lohja. Olkaa ajoissa paikalla ja valmiina omaan ohjelmaanne. 

Ilmoittautuminen on auki vain SKK:n jäsenille. Mukaan mahtuu kumpaankin vuoroon 14 ensimmäisenä ilmoittautunutta, loput ovat ilmoittautumisjärjestyksessä varasijoilla. Voit ilmoittautua vain jompaankumpaan vuoroon ja vain yksi henkilö voidaan ilmoittaa kerrallaan.

Lisätiedot ja peruutukset Tarmo Wahlström (tarmo.wahlstrom (ät) hotmail.com)

1 comment

Vastaa

%d