Frostbite Puulavedelle 22-24.10.2021

Frostbite eli kauden viimeinen melontaretki järjestetään jälleen Puulalla ja lähtöpaikka ja tukikohta on Mainiemessä Hirvensalmella.  Lokakuussa syksyn säät voivat olla kylmiä. Lämmin vedenpitävä melontavarustus ja taukotakki tms. on tarpeen ja kuivapuku on suositeltava. Yöpymiset tapahtuvat teltoissa, eli mukaan kannattaa ottaa lämpimiä vaatteita iltaa varten ja lämmin makuupussi ja makuualusta. Muutamille löytyy tuulensuojainen makuualustan paikka rakenteilla olevasta mökistämme. Lauantai-iltana on tarjolla telttasauna tai sauna ja uintia raikkaassa järvivedessä.

Varaa mukaan maistuvat melontaeväät, aamupalat ja lounaat. Klubi tarjoaa lauantain illallisen.

Matka Hirvensalmelle tapahtuu omilla autoilla tai osallistujien keskenään sopimin kimppakyydein.

ALUSTAVA OHJELMA, muutokset mahdollisia riippuen olosuhteista:

Perjantai

Tapaaminen vajoilla klo 17, kajakkien pakkaus. Ajo Puulalle noin 18-21:30, matkalla kahvitauko. Osoite Mainiementie 777, 52620 Kuitula, Hirvensalmi. Rantaan vajaa kilometri Mainiementie 777 risteyksestä. Telttojen pystytys ja yöpyminen teltoissa Ranta-Juosolassa Puulan rannalla (ei melontaa). Yövymme samassa paikassa autojen lähellä myös seuraavan yön. On myös mahdollista saapua lauantaiaamuna.

Lauantai

Lyhyt valoisa aika pyritään viettämään vesillä. Melontaa suunnilleen klo 9-17. Melontamatkaa n. 20 – 25 km ja reitti päätetään sään perusteella. Sopivalla rantautumispaikalla pidetään lounastauko. Illalla telttasauna tai sauna ja Klubin tarjoama illallinen omilla ruokajuomilla. Yöpyminen kuten perjantaina teltoissa.

Sunnuntai

Melontaa klo 10-15, melontamatka n. 15 km. Paluu Sipooseen klo 16-19:30, matkalla kahvitauko.

Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 17.10, maksimi osallistujamäärä 12.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös ilmoittautua apuohjaajaksi Puulan Frostbiteen.

Lisätietoja Suvi Marttinen 040 580 7686

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: