Simsalo Runt -melontakisa

Simsalo Päivän yhteydessä järjestetään sunnuntaina 4.7. perinteinen Simsalo Runt melonta – ja soutukilpailu. Ilmoittautuminen kisaan avautuu klo 11 ja kisa starttaa yhteislähtönä klo 12. Lähtöpaikkana on Simsalön laivalaituri ja kisassa kierretään saaren ympäri, matkaa kertyy noin 6km ja aikaa kuluu melontavauhdista ja sääolosuhteista riippuen noin tunti. Osallistua voi yksiköllä, kaksikolla, soutuveneellä tai millä tahansa melottavalla tai soudettavalla laitteella. Kilpailussa on omat sarjat soutajille, melojille, miehille, naisille ja junioreille. Tapahtuma on ilmainen ja turvallisuutta on takaamassa paikallinen VPK, joka on paikalla turvaveneellä. Sarjojen parhaat osallistujat palkitaan diplomilla ja Simsalon kyläyhdistyksellä on muutamia jaettavia kiertopalkintopokaaleja, joilla palkitaan nuoriso-osallistuja, yksinsoudun voittaja ja nopein meloja. Simsalopäivän järjestää paikallinen kyläyhdistys, melontatapahtuman järjestamisessä SKK:sta ovat mukana Harri Luukkanen, Ralf Wadesntröm ja Jan v.Haartman.

SKK;n melojien kannattaa startata omasta laiturista matkaan kohti Simsalön saarta klo 9:30 ja silloin ehtii hvvin ilmoittautua ja tutustua päivän muuhun tarjontaan ennen kisastarttia. Simsalopäivä on markkinajuhla ja paikallisten järjestämiä palveluita on tarjolla laivalaiturin läheisyydessä, mm. makkaran- ja letunmyyntiä, savustetun kalan kauppaa, kirjakirppis, kahvin ja mehun myyntiä, kirveen ja ankkurin heittoa. Simsalön Päivän järjestää paikallinen kyläyhdistys ja se on tarkoitettu kaikille saariston asukkaille tai sinne tuleville turisteille, ja melojille. Mukaan kannattaa pakata eväät, juotavaa ja kuiva vaatekerta. Kisa on leikkimielinen ja kaikki voivat osallistua! 

Lue uutinen Simsalopäivästä https://www.sipoo.fi/visit-sipoo/simsalopaiva-avasi-lantisen-saariston-tapahtumakesan/

 

 

1 comment

 1. SIMSALÖ RUNT 4.7.2021
  RESULTAT

  RODD
  Singel, damer
  Carita Tillander 53.35
  Kustrodd, damer
  Kristina Björknäs 33.20

  PADDLING
  Singel, damer
  Petra Simojoki 44.20
  Singel, herrar
  Mikael 1. Gusse Andersson 34.05, 2. Kari Torniainen 34.09, 3. Kai Koistinen 36.55, 4. Tapio Makkonen 39.40, 5 Matias Kankkunen 40.42, 6. Jarmo Kannkunen 42.19, 7. Matti Jaakkola 43.57

  SUP
  herrar
  Ralf Wadenström 51.25

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: