Frostbite 2020 Puulavedelle 30.10-1.11.2020

 

Puulan Frostbite järjestetään jälleen Mainiemessä Hirvensalmella. Frostbiten eli kauden viimeisen melontaretken kohteena on perinteiseen tapaan Puula; kirkasvetinen järvi Mikkelin länsipuolella, tunnettu puhtaista vesistään, erikoisista “raukki”-kivipaasistaan ja kalliomaalauksistaan.

Frostbite-hengessä retkellä uhmataan syksyn kylmiä säitä. Lämmin vedenpitävä melontavarustus ja taukotakki tms. on tarpeen ja kuivapuku on suositeltava. Yöpymiset tapahtuvat teltoissa, mukaan kannattaa ottaa lämpimiä vaatteita iltaa varten, lämmin makuupussi ja makuualusta. Muutamille löytyy tuulensuojainen makuualustan paikka rakenteilla olevasta mökistämme. Lauantai-iltana on tarjolla telttasauna ja uintia raikkaassa järvivedessä.

Varaa mukaan maistuvat melontaeväät, aamupalat ja lounaat. Klubi tarjoaa lauantain illallisen.

ALUSTAVA OHJELMA, muutokset mahdollisia riippuen olosuhteista:

Perjantai

Tapaaminen vajoilla klo 17, kajakkien pakkaus. Ajo Puulalle noin 18-21:30, matkalla kahvitauko. Osoite Mainiementie 777, 52620 Kuitula, Hirvensalmi. Rantaan vajaa kilometri risteyksestä. Telttojen pystytys ja yöpyminen teltoissa Ranta-Juosolassa Puulan rannalla (ei melontaa). Yövymme samassa paikassa autojen lähellä myös seuraavan yön.

Lauantai

Lyhyt valoisa aika pyritään viettämään vesillä. Aamulla 8.30 alkaen siirrymme paikallisen taksiyrittäjän avustuksella sopivalle lähtöpaikalle. Melontaa suunnilleen klo 9-17, tavoitteena uusien maisemien kokeminen. Melontamatkaa on Mainiemeen n. 25 km. Sopivalla rantautumispaikalla pidetään lounastauko. Illalla telttasauna ja Klubin tarjoama illallinen omilla ruokajuomilla. Yöpyminen kuten perjantaina teltoissa.

Sunnuntai

Melontaa klo 10-15, melontamatka n. 15 km. Paluu Sipooseen klo 16-19:30, matkalla kahvitauko.

Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 25.10, maksimi osallistujamäärä 12. TÄYNNÄ!!!

Lisätietoja Suvi Marttinen 040 580 7686

Terveisin Suvi 

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: